Vakantiewoning amuZee is een luxe vakantieverblijf in de Oostduinkerkse duinen en op een boogscheut van het strand. De duinvilla biedt plaats aan families en gezinnen tot 12 personen, en is stijlvol en kindvriendelijk ingericht.

Op 800m van het strand

Het is gelegen aan het einde van een doodlopende straat, en bevindt zich op wandelafstand van het strand en het centrum van Oostduinkerke-Bad. De ochtendzon verwelkomt je bij het ontbijt via het panorama-raam van de open keuken. De omliggende, direct aansluitende duinen met mooie vergezichten laten zich bewonderen, zowel vanuit de eetruimte als de zithoek, en bezorgt je vanop het terras een prachtige zonsondergang, terwijl je met je voeten in het zand geniet van rust en stilte.

Er zijn 6 slaapkamers, 4 badkamers, en 5 toiletten. 

Voor de minder mobiele gasten is er een huislift aanwezig.LIGGING
Gastenboek


6 juni '22

Prachtige locatie, perfect om met verschillende gezinnen samen van een verblijf aan zee te genieten.  Alle comfort, verzorgd, proper, gezellig, ...  We hebben echt genoten van jullie huis met duin. Zelfs de regen kon ons plezier niet bederven! xxx

fam C, S & V  - Gent

28 april '22

amuZee kwam online en we (7 goeie vrienden) waren er als de kippen bij om dit huis vast te leggen.  Onze verwachtingen werden meer dan ingelost : vooral de prachtige en rustige ligging met het zonnige en warme terras was onze favoriet.  We zaten er 's morgens al met een dekentje en tot de laatste zonnestralen met een aperitief.  Dank voor deze prachtige plek waar we onze vriendschap na 2 contactarme jaren hebben kunnen herbevestigen.

vriendengroep Cleye - Schoten

18 april '22

Als geschenk voor de 75e verjaardag van opa hier met de ganse familie genoten van jullie fantastische vakantiewoning.  Leuke wandelingen, fietstochten, strandspelletjes, lekker gegeten en gedronken... en dit allemaal onder een stralende zon!

Een adresje om zeker te onthouden.

Fam. V. M.   Mortsel